RobinsonTours
                       
Kereső
Országok

Charter menetrend 2018

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:
Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2017

Kijev


kijev.jpgKijev Ukrajna 3 milliós fővárosa, melyről elmondhatjuk, hogy a hagymakupolák városa.. Egy ukrán mondás szerint: „Moszkva nagy, Szentpétervár szép, Kijev viszont az embereknek készült.” Ezt megtapasztalhatjuk, amint a belvárosba érünk. A legérdekesebb látnivalók közé tartozik az 1990 óta a világörökség részét képező Szent-Szófia Székesegyház, melynek különlegessége, hogy 13 piramisszerűen felépített kupolája van, belsejében gyönyörű freskókkal és mozaikokkal. Nem messze innen áll a hatalmas, kék színben, arany kupolákkal pompázó Szent Mihály Székesegyház, amely a város védőszentjéről kapta nevét. A Dnyeper folyó fölé magasodó dombon áll a Pecserszka Lavra ortodox barlangkolostor, mely a Kijevi Rusz idejében az ortodox egyház egyik fontos központja volt. Egyik fő építménye a mai Kijev panorámájának meghatározója a Nagy Harangtorony. A Szófia Székesegyháztól néhány méterre kezdődik a város bevásárló utcája, a Hrescsatyik, melyen továbbhaladva az Opera felé van a Csernobil Múzeum, mely az atomkatasztrófát mutatja be. A Történeti Múzeumban és a Kincstárban megcsodálhatjuk a németek és az oroszok által véletlenül Kijevben felejtett kincseket. A város látképének megőrzése érdekében Kijev több pontján a föld alá bevásárlóközpontokat hoztak létre. Ilyen a Függetlenség Téren egy bevásárlóközpontot, melynek csak üvegkupolái látszanak a téren. Érdemes ellátogatni még a Népi Építészeti Múzeumba, ahol az elmúlt 400 év építészeti stílusaival ismerkedhetünk meg.

/user_images/454/thumb_kresh2.jpg
Kijev-Hotel Khreshchatyk
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Kijev - Ország: Ukrajna

Fekvés:
Elhelyezés:
Ellátás:

/user_images/318/thumb_lybid_1.jpg
Kijev-Hotel Lybid
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Kijev - Ország: Ukrajna

Fekvés: Fekvés: A szálloda a Kijev központjában helyezkedik el, az Ukrajna nevű bevásárlóközpont mellett. Közelében az Opera, a Nemzeti Cirkusz, valamint több látnivaló is található.
Elhelyezés: A kétágyas szobák légkondicionálóval, szabályozható fűtéssel, TV-vel, telefonnal, fürdőszobával, valamint hajszárítóval felszereltek.
Ellátás: Reggeli

/user_images/319/thumb_russ_1.jpg
Kijev-Hotel Russ
- Részletek - Információk - Foglalás
Település: Kijev - Ország: Ukrajna

Fekvés: A Hotel Russ Kijev szívében, a Hrescsatik főutca közelében fekszik.
Elhelyezés: A kétágyas szobák légkondicionálóval, szabályozható fűtéssel, TV-vel, telefonnal, fürdőszobával, mini-bárral, széffel, hajszárítóval, valamint vezeték nélküli internettel felszereltek.
Ellátás: Reggeli