Kereső
Országok

Charter menetrend 2018

Cseh szállodák online foglalása itt

További programok, információk
Felhasználó adatok
A regisztrált felhasználók kijelölhetnek kedvenceket, valamint az ajánlatkérésnél egyszerűbb az adatlap kitöltése.
Europa parkolo - Repuloteri Parkolas
Járat információk:

 

Vízum ügyintézésExtra ajánlatainkKatalógusok 2017

Antalya új vonzereje

Az EXPO 2016. április 23-október 30. között kerül megrendezésre, a város Aksu nevű kerületében, 1.121.000 négyzetméteren. Reggel 10:00 órától hajnali két óráig lesz látogatható. 

Az Expo alatt majd 100 hektáron mutatják be a különböző országok tematikus kertjeit. 

A kiállítás  végét követően, 2016. októbere után is  szeretné megőrizni Törökország a kertek és azok kulturális értékeinek eredeti állapotát, hogy évek múlva is,  maradandó élményt nyújtsanak azoknak, akik majd turistaként az országukba látogatnak. 

Területén felállításra kerül  egy Mezőgazgasági és Biodiverzitási Múzeum, ahol  Anatólia  földművelésének történetét illetve a biodiverzitás gazdagságát, a civilizáció bölcsőjét szeretnék bemutatni. 

Az Expo területén 7 étterem fog működni, a kifejezetten a kiállításra létrehozott tó partján. A hét étterem Törökország 7 földrajzi régióját fogja jelképezni és magában foglalja a régiók építészeti és kulináris értékeit is.
Az Expo területén kialakított, az antalya-i öböl alakjára hasonlító mesterséges tó 80 000 m2-en terül majd el. Látványos fény és hangjátékokkal várják az odalátogatókat.

A 100,7 méter magas EXPO torony megépítését, Antalya magas pálmafái és a 14 méter magas Hadriánus kapuja ihlették meg. Az EXPO strukturális jelképe is egyben, növelve majd ezzel Antalya vonzerejét . A toronyba majd ifttel lehet feljutni. 

A 9500 üléses Kongresszusi Központra, beleérte az 5000 üléses főtermet, már évek óta szüksége van a városnak.

A két színház -  melynek befogadóképessége 5000 és 800 fő lesz -  fontos törökországi kultuárlis és művészeti események helyszínéül, és más országok kertjeinek kirakataként fog szolgálni.

Az Expo területén rengeteg botanikai növényfélességgel lehet majd találkozni. 119 különbőző fajta fából, kb. 25 ezer fát,  százezer féle takaró növényt, cserjét fognak ültetni. A látogatók részére biztosítanak egy 150 méter hosszú kisvonatot, mellyel könnyen felfedezhetik Törökország gazdag biodiverzitását.

További információk: www.expo2016.org.tr